16. sep

Tekst DNB eiendom

Vi kjenner ikke bare byene, men også bygdene rundt, og føler oss like hjemme på små og store gårdsbruk som i eneboliger, byleiligheter, nybygg og hytter. Erfarne meglere med god lokalkunnskap har gjort oss til et av distriktets største meglerkontorer.

Et tett samarbeid med DNB bank, kombinert med bransjens bredeste boligmarkedsføring, gjør oss til en sterk samarbeidspartner til glede for boligkundene.

Annonsepakke består av:

Logo DNB

Rotator DNB

Kontakt DNB

DNB Eiendom Hamar
Strandgata 41
2317 HAMAR

Tlf:   94 82 60 00
Faks:   62 52 81 13
E-post:   hamar@dnbeiendom.no
     

Åpningstider:
Man–fre: 09.00–16.00

AVISANNONSER

De fleste som søker ny bolig holder seg oppdatert gjennom HAs eiendomssider, men her blir boligen også eksponert for de som ikke visste at de søkte ny bolig. Her vil din bolig ha annonseplass og nå fram til alle HA-abonnenter. Blant HAs 64.000 lesere finnes det flere som er interessert i din bolig!

BOLIGBILAG

Vi synliggjør din boligannonse også for de som ikke abonnerer på HA. Gjennom et eget boligbilag blir din boligannonse synliggjort for ytterligere flere mennesker. Det betyr at du når alle på Hedmarken! Boligbilaget distribueres i 14.000 eksemplarer.

Kontakt DNB avdelinger

DNB Eiendom Moelv
Åsmarkveien 2
2390 MOELV

Tlf:   94 81 70 00
Faks:   62 36 18 55
E-post:   moelv@dnbeiendom.no
     

Åpningstider:
Man–fre: 09.00–16.00

 

DNB Eiendom Brumunddal
Ringsakerveien 4
2380 BRUMUNDDAL

Tlf:   94 81 70 00
Faks:   62 36 52 53
E-post:   brumunddal@dnbeiendom.no
     

Åpningstider:
Man–fre: 09.00–16.00

H-A.NO: FORSIDEANNONSE

HAs nettavis har gjennomsnittlig 60.000 visninger hver dag. Med HA Bolig kan megleren sette din boligannonse på forsiden av h-a.no. Det er den største inngangen til eiendomssidene og din bolig blir godt synlig for alle nettbrukerne.

H-A.NO: Eiendom

Mange boligkjøpere bruker nettet for å søke etter sin neste drømmebolig. H-A.NO/EIENDOM er våre egne eiendomssider på nett. Her ligger alle boliger som er til salgs i regionen med bilder og beskrivelse.

Radio

Med HA Bolig får radiolyttere med seg når du holder visning av din bolig. Dagens visning er fast innslag. Det gjør at enda flere får vite at boligen selges. Du når alle med HA Bolig.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no