22. sep

Tekst Eiendomsmegler1

Vi har fem kontorer i Hedmark. Med solid lokalkunnskap om ditt nærmiljø og med lang erfaring i bransjen skal vi sørge for at du blir fornøyd med bolighandelen.

Å gi deg trygghet gjennom salget og å gi deg et resultat du er fornøyd med er vårt største mål. Stor lokalkunnskap, effektiv markedsføring og dyktige meglere gjør at ni av ti kunder anbefaler oss til andre som skal selge bolig.

Vi er samlokalisert med Sparebanken Hedmark og kan tilby deg meglertjenester, finansiering og forsikring på samme sted – trygt og enkelt!

Annonsepakke består av:

Logo Eiendomsmegler1

Rotator Eiendomsmegler1

Kontakt Eiendomsmegler1

Eiendomsmegler 1 Hamar
Torggt. 12-14
2302 HAMAR

Tlf:   02998
Faks:   62 54 21 10
E-post:   hamar@em1.no
     

Åpningstider:
Man–fre: 09.00–16.00

FORSIDEANNONSE

Noen meglere tilbyr et utvalg av sine boliger på forsiden av HA. Det gir meget god synlighet for potensielle boligkjøpere. I tillegg til alle våre abonnenter, står HA i avisstativene i hele regionen. Din bolig på forsiden vil garantert bli sett av mange.

DAGENS BOLIG

Dagens bolig er en fremhevet annonseplass i avisen som megleren din har til disposisjon én dag i uken. HA er Innlandets største avis og kommer rett i postkassa til dine potensielle kjøpere. Annonsen er sikret en god plassering som gir god synlighet.

100% fornøydgaranti: Ikke solgt – HA gir deg annonsepengene tilbake

AVISANNONSER

De fleste som søker ny bolig holder seg oppdatert gjennom HAs eiendomssider, men her blir boligen også eksponert for de som ikke visste at de søkte ny bolig. Her vil din bolig ha annonseplass og nå fram til alle HA-abonnenter. Blant HAs 64.000 lesere finnes det flere som er interessert i din bolig!

Kontakt

Eiendomsmegler 1 Ringsaker
Furnesvegen 5
2380 BRUMUNDDAL

Tlf:   02998
Faks:   62 34 32 80
E-post:   brumunddal@em1.no
     

Åpningstider:
Man–fre: 09.00–16.00

 

Eiendomsmegler 1 Stange
Storgata 37
2325 STANGE

Tlf:   02998
Faks:   62 54 21 10
E-post:   stange@em1.no
     

Åpningstider:
Man–fre: 09.00–16.00

BOLIGBILAG

Vi synliggjør din boligannonse også for de som ikke abonnerer på HA. Gjennom et eget boligbilag blir din boligannonse synliggjort for ytterligere flere mennesker. Det betyr at du når alle på Hedmarken! Boligbilaget distribueres i 14.000 eksemplarer.

H-A.NO: FORSIDEANNONSE

HAs nettavis har gjennomsnittlig 60.000 visninger hver dag. Med HA Bolig kan megleren sette din boligannonse på forsiden av h-a.no. Det er den største inngangen til eiendomssidene og din bolig blir godt synlig for alle nettbrukerne.

H-A.NO: Eiendom

Mange boligkjøpere bruker nettet for å søke etter sin neste drømmebolig. H-A.NO/EIENDOM er våre egne eiendomssider på nett. Her ligger alle boliger som er til salgs i regionen med bilder og beskrivelse.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no