13. nov
SYNGER UT: Dan Cato Røe, Lars Kristian Seierstad og Even Engen gjør et tappert forsøk på å nå den høie «C», og inviterer alle sambygdinger med på operatur til Luzern i januar. Her vil vi få oppleve Bernt Ola Volungholen i rollen som Papageno i Tryllefløyten.
 
– Bli med til Bernt Olas nye verden og opplev Tryllefløyten!
VALLSET/SVEITS: Nå får du en unik mulighet til å bli med på tur til Bernt Ola Volungholens nye operaverden i Luzern i Sveits. Tredje helga i januar reiser en hel gjeng med lokale patrioter for å oppleve vallsetingen som Papageno i Tryllefløyten!

Publisert: 28.sep.2016 11:41
Oppdatert: 28.sep.2016 11:40

Bernt Ola Volungholen fra Vallset har gjennom hele oppveksten vært en sentral person i vårt lokale kulturliv, både i korpsbevegelsen, Væillsetrevyen, Kvennstuguteateret og Ringsakeroperaen. 

I sommer var han ferdig utdannet ved Operaakademiet i Kjøbenhavn. I høst fikk han drømme­jobben som operasanger ved Stattheater Luzern i Sveit, i tøff konkurranse med flere hundre andre operasangere. I desember debuterer han i rollen som Papagena i «Tryllefløyten» av Wolfgang Amadeus Mozart.

Reiser sammen

Og denne begivenheten har vi i lokalmiljøet ikke tenkt å la gå fra oss. Nå arrangerer Væillsetrevyen og Stange­avisa, i samarbeid med firmaet Destinasjonsservice AS på Hamar, gruppetur til Luzern fredag 20. januar til søndag 22. januar. Even Engen i arrangements­komiteen «gleder seg vilt».

– Vi har fulgt Bernt Ola siden han som femåring var med i Kvennstugu­teateret i vømmølsnikkers og bekksømskor. Nå er det fryktelig artig å kunne oppleve Bernt Ola i starten av hans internasjonale karriere. Vi føler jo alle litt eierskap til Bernt Ola, både i Væillsetrevyen, Kvennstuguteateret og Ringsak­eroperaen. Han er liksom «vår», sier Even Engen.

Lars Kristian Seierstad i Stangeavisa er enig.

– Vi er jo utrolig stolte av sambygdingen vår, Bernt Ola. Han er en flott ambassadør for Stange og Vallset. Nå får vi en unik mulighet til å oppleve ham «live», og samtidig vise at vi heier på ham, sier Seierstad.

Maks 50

Inntil 50 persoenr kan bli med på gruppeturen som er lagt opp. Turen inkluder­er felles flyreise fra Gardermoen fredag 20. januar klokka 16.10 direkte til Zurich. Fra Zurich blir det felles buss til Luzern, cirka en times kjøretur. I Luzern blir det to overnattinger på Hotell Astorie Luzern, med frokost. Billett til lørdagens Tryllefløyten-forestilling er også inkludert i prisen. Søndag blir det retur med buss til Zurich og avgang med flyet klokka 14.40. Vi lander på Gardermoen igjen klokka 17.05.

Totalt vil pakketuren koste 6.650 kroner per person i dobbeltrom. Ønsker man enkeltrom blir det et tillegg på 1.560 kron­er for to døgn. Prisen inkluder­er reise, overnatting med frokost og operabilletten. Måltider utenom frokost ordner man selv.

– Vi er også lovet en hyggelig mottagelse i foajeen på operaen etter forestillingen lørdag kveld, sammen med Bernt Ola. Operaledelsen har allerede døpt denne kvelden for «norsk aften», humrer Eng­en, og spår at turen kommer til å bli en stor opp­levelse for alle som blir med.

– 27 personer har allerede sagt fra at de blir med, og vi har bare 50 billetter. Så her gjelder det å skynde seg og melde seg på, om man vil være med. Det blir førstemann til mølla som sikrer seg plass, sier Engen.

Slik melder du deg på til turen innen 8. oktober

Det er kort reserva­sjonstid på de 50 flybillettene som SAS har satt av til turen for oss. Derfor må påmeldingen skje senest lørdag 8. oktob­er. 

Påmeldingen kan du sende til e-post-adressen eveen@online.no eller til Evens mobiltelefon 907 35 799.

Påmeldingen må inneholde fullt navn på alle som melder seg på, adresse, fødselsdato, mobil- og e-post og beksjed om man ønsker overnatting i dobbeltrom eller enkeltrom.

– Påmeldingen er bind­ende, og deltakerne vil bli fakturert for turen kort tid etter at de har meldt seg på, sier Even Engen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
DEBUTERER: Bernt Ola Volungholen debuterer med sin første rolle i Stattheater Luzern i desember.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no