22. sep
 
”Nye mulig­heter – balanse i livet er viktig”

Publisert: 17.aug.2016 11:00
Oppdatert: 17.aug.2016 13:02

STANGEBYEN: Torsdag 18. august klokken 19.00 vil Eskil Rønningsbakken holde et foredrag på Tingvold. Rønningsbakken vil i sitt foredrag ”Nye muligheter - balanse i livet er viktig” snakke mye om seg selv og sine opp­levelser. Om reisen fra en tretopp i Vallset, til 100 millioner TV-seere i Kina.

– De siste fem årene har jeg bare holdt flere og flere foredrag med utgangspunkt i historien min. Min vei og generelt om balanse. Det hele startet på en hjerne­kiroger-konferanse, der jeg viste fram noen triks. Så ville de at jeg skul si noe også. Det utviklet seg til en interessant seanse og jeg fikk gode tilbakemeldinger. Nå spisser jeg foredraget ut fra hvem tilhørerne er, sier Rønningsbakken.

Balanse er et tema som omhandler så mangt, og er et veldig anvendelig tema mener balansekunstneren.

– Balanse angår jo alle! Enten i parforhold, mennesket, natur­en, økonomi, sikkerhet, HMS. Om tankegang, forberedelser, hvordan man lever i dag. Ikke få panikk, sier Rønningsbakken.

Under foredraget vil han snakke om sin spennende reise, sine metoder og tanker. 

– Jeg vil dele av min erfaring, sier Eskil Rønningsbakken, som håper mange har lyst til å komme og høre på foredraget.

Inngangen koster 200 kroner, og deler av inntektene går til SSK Fotball. Du får kjøpt billetter på Mixkiosken og i døra på Tingvold.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Eskil Rønningsbakken. Foto: Privat
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no