13. nov
LASSE JOHANSENS ORKESTER: Lasse Johansens orkester vil levere en musikalsk reise og skape god stemning under Stangedagene fredag fra klokken 20.00. Pressefoto
 
Bli med på musikalsk reise med Lasse Johansen
STANGEBYEN: Fredag kommer Lasse Johansens orkester til Stangedagene for å gi publikum en musikalsk reise.

Publisert: 22.aug.2018 13:45
Oppdatert: 24.aug.2018 11:03

Lasse Johansen har en lang musikkarriere bak seg, og fredag kommer han til Stangedagene med sitt orkester for å framføre en rekke musikkgodbiter fra de siste tiårene. På scena i krysset ved Tingvold blir det ”En reise i Lasse Johansens musikalske karriere” klokken 20.00.

– Helt fra jeg var liten gutt, så har sangen/musikken vært noe av det viktigste i livet for meg. Da jeg etter hvert ble 14-15 år, opplevde jeg at sangen og musikken ville hjelpe meg med å få bedre selvtillit. Jeg følte at jeg allikevel hadde noe å være litt stolt av, forteller Johansen.

Musikk og artister som har preget Lasse, eller låter han selv har framført gjennom mange år, får publikum høre fredag.

Bredt spekter

Lasse Johansens Orkester spiller Sandbeck, tatervisekonserter, Taube, Prøysen, nordiske viser, Sven Ingvars, Elvis, Cliff Richard & The Shadows, revyviser og irsk på norsk. Alt ut fra hvilk­en anledning de spiller. 

– Jeg har med en kjempedyktig gjeng med musikere. Vi kan tilby alt av dansemusikk, allsang, og forskjellige typer konserter, sier Lasse Johansen.

Bandet består av rutinerte musikere, som har spilt i ulike band tidligere. Musikere som kan spille et bredt spekter av sjangere. Og de viser stor spilleglede, og de er flinke til å smitte over sin entusiasme over på publikum.

Vokalist i Ole Ivars

Lasse Johansen ble virkelig oppdaget da han ble vokalist i dansebandet Ole Ivars.

 – Jeg kunne jo aldri drømme om at jeg en dag skulle overta som vokalist etter Ivar Grønsveen i Ole Ivars i 1973. Jeg ble vær­ende i Ole Ivars frem til 1988, informerer Johansen.

Siden den gangen er det blitt mange solooppdrag, i duoer eller trioer, eller orkesteret sitt.

– Første halvdel av 2000-tallet ble jeg ”oppdaget” på nytt av selveste Audun Tylden, og ble tilbudt platekontrakt. Siden dette har jeg vært en del av stallen til Tylden & Co, og utgivelsene begynner å bli mange, sier artisten.

CD-utgivelser der Lasse hyller Cliff Richards, Sandbeck og Taube, Sven Ingvars og flere andre storheter. Og fredag vil det bli gjenhør med mange kjente og kjære melodier og sanger her i Stange.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no