13. nov
 
Ellevilt moteshow på Tingvold
STANGEBYEN: Moteshowet på Tingvold fredag ble en ellevill forestilling, med en god blanding av humor og siste nytt fra motefronten.

Publisert: 24.okt.2016 11:45
Oppdatert: 24.okt.2016 11:44

Det var klesforretningene, frisørene, blomsterbutikkene, parfymeriet, Stange Sentrumsforening og Sparebanken Hedmark som sammen arrangerte det storslagne moteshowet i storsalen på Tingvold.

Stylist og stand-up komiker Erlend Elias Bragstad ledet det hele på en profesjonell måte, og bød mye på seg selv. Han vitset blant annet mye med sin bakgrunn som både same og «skeiv», og fikk latterkulene til å runge i salen. Og ikke minst hadde han god peiling på klær, mote og sminke. I løpet av kvelden fikk publikum mange tips som de kan ta med seg videre inn i julebordsesongen.

På «catwalken» var det lokale modeller som imponerte med profesjonell framvisning av antrekk fra lokale forretninger. Her var det alt fra funksjonelle og stilige klær til hverdagsbruk, til råflotte festantrekk.

Even Engen i Stange Sentrumsforening er kjempefornøyd med kvelden, men skulle ønske enda flere hadde fått med seg moroa.

– Vi synes litt synd på alle som ikke benyttet seg av muligheten til å unne seg en slik helaften på Tingvold. Det ble moteshow og stand-up i skjønn forening. Erlend Elias bandt det hele sammen på en morsom måte, som skapte mye latter og god stemning i salen. Vi må også berømme alle modellene som stilte sporty opp og viste mange fine antrekk fra forr­etningene i Stange­byen. De beviste at det ikke er noen grunn til ikke å benytte forretningene vi har her på Stange når man er på jakt etter nye klær, makeup, hår, blomster og tilbehør, sier Engen til Stangeavisa.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no