12. nov
 
Erlend Elias skapte stor stemning med moteshow på Vikasenteret
OTTESTAD: Stand up-komikeren Erlend Elias Bragstad skapte skikke­lig «fashion-stemning», da han ledet moteshowet på Vikasenteret forrige uke.

Publisert: 05.mai.2017 11:45
Oppdatert: 05.mai.2017 11:45

Det var onsdag 26. april at Vikafrisørene og klesforretningen Lises 4U gikk sammen om å arrangere et stort moteshow, med siste nytt på motefronten innen både makeup, frisyrer og ikke minst klær.

Artisten Erlend Elias Bragstad gjestet Stangebyen i fjor høst. Nå var tur­en kommet til Ottestad, og han leverte varene ganske så ettertrykkelig. Med en masse morsomme og småfrekke kommentarer, fikk han folk til å slappe av og kose seg.

Det var ikke få som tok turen til Vikasenteret denne kvelden. Alle stolene som var satt fram ble opptatt. I tillegg var det mange som valgte å følge showet stående.

Lise Martinsen, eier av Lises 4U, er kjempefornøyd med kvelden.

– Vi fikk til en cirka 16 meter lang catwalk, og alle modellene ble sminket og stylet lokalt på senteret. Det ble helt fullt i lokalet, og mange forbipasserende stoppet opp for å titte, sier Lise Martinsen til Stange­avisa.

Og legger til:

– Vårens og sommerens nyheter og trender ble vist. og det var stor shopping­glede etter visningen. Lange køer i både prøverom og ved kassa.

Hun synes Erlend Elas gjorde en utrolig god jobb, sammen med kjendis­fotografen Per Heimly, som også var med.

– Det var fantastisk god respons og gode tilbakemeldinger fra kunder og besøkende. Jeg er kjempefornøyd med arrangement­et i sin helhet, og har allerede bestemt at noe tilsvarende skal gjentas igjen til høsten en gang, sier Lise Martinsen.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no