13. nov
KOM OG KJØP!: Estlandsgruppa Stange arrangerer loppemarked de gamle lokalene til G-Sport under Stangedagene. – Kom og kjøp, oppfordrer Reinholdt og Turid Flisen. Foto: Dan Cato Røe
 
Estlandsgruppa med loppemarked
STANGEBYEN: Under Stangedagene kan man sikre seg fine lopper for en billig penge under loppe­markedet til Estlandsgruppa. – Vi trenger penger for å kunne sende flere trailerlass med klær og ting til Mercy Center, sier Turid Flisen.

Publisert: 17.aug.2016 11:00
Oppdatert: 17.aug.2016 13:00

For tredje gang under Stangedagene arrangerer Estlandsgruppa i Stange loppe­marked. I år har de fått låne de gamle G-Sports-lokalene i Storgata.

– Det finnes jo ikke et mer egnet sted. Midt i sentrum, sier en svært så fornøyd Reinholdt Flisen.

Torsdag til lørdag, så lenge butikkene er åpne, vil Estlandsgruppa selge mengd­er av fine lopper til en billig penge.

– Vi arrangerer loppemarked fordi vi trenger penger til å sende nye trailerlass med klær og utstyr til Mercy Center i Narva i Estland. I tillegg vil vi sette inn penger på konto slik at senteret kan få restaurert bygningene og skape enda flere aktivi­teter for barna der, sier Turid Flisen.

Selger pynteting og kjøkkenutstyr

Lokalene blir fyllt opp av service, pynteting, lamper, kjøkkenutstyr og bilder.

– Vi setter opp bord og fyller de opp med loppene vi får inn. Men vi vil ikke selge klær, sko eller møbler, fordi vi ikke har plass og fordi det tar så mye tid å ordne, sier Reinholdt.

– Vi har fått inn mye til nå, men er det noen som har ting de vil gi oss, er det bare å ta kontakt, oppfordrer Turid.

Estlandsgruppa håper at loppemarked­et blir en stor sukess, og at de klarer å samle inn mest mulig penger for å kunne hjelpe de fattige barna enda mer.

Fikk sko og låne lokalet

– Vi tok en telefon og fikk låne lokalene her gratis av Jan Haugsveen. Og når vi kom for å se på lokalene, kom han jammen med flere esker med helt nye sko vi kunne selge. Det er jo helt fantastisk, sier Reinholdt.

Torsdag til lørdag håper Estlandsgruppa at mange tar turen innom loppemark­edet.

– Vi håper jo folk finner seg noe de lik­er og kjøper. Pengene går jo til en god sak!

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no