18. sep
 
Friskt moteshow i Sentrumsgården
STANGE: Det ble fullt hus, da Frisørsenteret, Chiba, Duggur’n og Notabene arrangerte moteshow i Sentrumsgården torsdag kveld.

Publisert: 03.mai.2017 14:21
Oppdatert: 03.mai.2017 14:20

Mer enn 100 møtte opp, da vår­ens og sommerens moter, frisyrer og makeup skulle vises fram i moteshowet. Der ga Chiba en god smakebit på hva som er «in» av moter denne våren og sommeren.

Anne Marie Bjørgan (Chibas grunnlegger), Anita Karstensen og Karin Andreassen var blant modellene i moteshowet. De viste fram klær med farger og mønstre som er trendy denne våren.

I pausen strømmet det kunder inn til Chiba. Det var et storslagent oppmøte, og de ansatte på Duggur’n jobbet veldig effektivt ettersom mange ville ha kaffe og noe å bite i til moteshowet. 

Kveldens konferansier var Even Engen, som ledet det hele på en humoristisk måte. Ikke minst ble det mye latter, da han dukket opp som rollefiguren «Andrè Nalin, og senere på kvelden i flott, lang kjole og «høge hæler».

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no