17. sep
 
Fullt hus for herlig moteshow på Tingvold
STANGE: Det ble stappfull sal og kjempestemning, da forretningene i Stangebyen inviterte til moteshow på Tingvold.

Publisert: 19.okt.2017 14:26
Oppdatert: 19.okt.2017 14:27

Det var sist onsdag at forretningene M. Petters­son, Chiba Mote, Hj. Kvisgaard, Lek og Hjem, Torget Blomster, Ditt Parfymeri og Vel­være, Frisørsent­eret Stange, Stange Frisør, JB Blomster, Boden Blomst­er, Johann­as Litt Annet og Tingvold Kafè inviterte til stort moteshow på Tingvold.

Og stangesokningene lot seg ikke be to ganger. Storsalen ble fyllt til bristepunkt­et, med rundt 170 moteinteresserte innenfor dørene.

De fikk en helaften full av siste nytt innenfor klær, frisyrer, makeup, gode duft­er, design- og gaveartikler, blomster og god mat og drikke. Alt levert og presentert av lokale forretninger fra Stange­byen – med lokale modeller for anledningen. Det hele trygt loset igjennom av konferansier Even Engen.

Et høydepunkt i løpet av kvelden var stand-up komikeren Andreas Amb, som med sin humor fikk folk i benkeradene til å hikste av latter.

Bra levert av alle som deltok!

Flere bilder ser du på www.stange­avisa.no.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no