12. nov
 
Høy stemning da Farmen Kjendis ble feiret med pølsefest på Tangen
TANGEN: – Kjempegøy at Tangen settes på kart­et gjennom Farmen Kjendis, sier Sabrine Nordli Kristiansen og Hanne Marthe Alnæs. De var to av rundt 70 som feiret første episode av den nye realityserien fra vårt eget nærmiljø med stor pølsefest på Tangen samfunnshus mandag kveld.

Publisert: 29.jan.2019 11:04
Oppdatert: 29.jan.2019 11:57

Arrangementet på samfunnshuset mandag kveld var et samarbeid mellom Stange kommune og Stangeavisa. Og til tross for skikkelig snøyføyke, krevende kjøreforhold og at det var sent på kvelden, var det ikke langt unna at den nye tribunen på Tangen samfunnshus ble fyllt opp med rundt 70 lokalpatrioter og Farmen-elskere.

31 episoder

Sammen fikk de en trivelig pølsefest og kjempestemning da første episode rullet over storskjermen. Men først var det næringssjefen i Stange kommune, Erik Habberstad, som ønsket publikum velkommen.

– Jeg er glad vi kan bruke storstua her på Tangen, og glad for at så mange dukket opp i kveld, sier Habberstad.

I de nærmeste ukene vil folk rundt om i hele landet se hvor vakkert det er på Tangen.

– Det vil bli vist 31 episoder. Innspillingen varte i fem uker med fint vær. Det blir garantert god TV! I tillegg blir det fra Torpet, som er spilt inn på Rekstadhagen, samt fem-seks episoder der tema er Stange, opplyser næringssjefen.

Før premieren, leste Habberstad opp en hilsen fra Sebastian Sandsgaard i Strix, som var ansvarlig for innspillingen av årets Farmen Kjendis.

”Takk for at vi fikk oppleve den fineste Farmen-gården, det fineste markedet og de beste statistene vi har hatt noen gang”, skrev han i hilsen-smsen til forsamlingen.

Betyr mye for Tangen

– En veldig fin første episode, sier Tone Pedersen, som var kommet til pølsefesten og fellesvisningen av første episode av ”Farmen Kjendis”, sammen med Siw Moen og Tina Lundegaard.

Både Tone og Tina var med som statister under innspillingen.

– At TV-selskapet gjør opptak her betyr mye for Tangen, er de tre damene enige om.

– Så sa jo programleder Gaute Grøtta Grav at dette var fineste innspillingsstedet av ”Farmen”, sier Lundegaard.

De tre fremmøtte er nå spent på de neste episodene.

– Vi skal følge med på enhver episode, sier Tone, som sier at hun og Tina også var med som statister på ”Farmen”-innspillingen på Grue.

– Men der var det ikke så fint som på Tangen!

Venninnene Sabrine Nordli Kristiansen og Hanne Marthe Alnæs var også på premierefesten. de syntes første episode var skikkelig bra,

– Den var både spennende og morsom! Det blir veldig gøy å følge med på serien i ukene som kommer. Og så er det utrolig artig at Tangen settes på kartet, sier de to vennene.

Arild Olsen bor på gården der markedet ble spilt inn under ”Farmen Kjendis”. Både han og kona Alis Dillerud var på Tangen samfunnshus for å se første program.

– Artig å være her, og helt annerledes enn å sitte alene hjemme og se programmet, sier Olsen, som synes det er stas at realityserien endelig er i gang.

Veldig gøy å være statist

– Når vi leste om at det skulle samles folk her på Tangen samfunnshus i kveld for å se ”Farmen Kjendis”, ville vi ta turen. For det er jo mer morsomt å se programmet sammen med mange andre, sier Hans Hermansen.

Kona Ingunn nikker bekreftende på hodet. – Så var det jo en veldig morsom episode, og det ble mye latter i dag, sier Ingunn Hermannsen.

Men spesielt gleder de seg til onsdag 30. januar-episoden, fordi da er de med som statister.

– Ja, vi er med i gjengen som skal til Hamar for å demonstrere, og får middag på Farmen-gården, sier Hans Hermansen.

Ekteparet syntes det var veldig gøy å være statister.

– Så gøy at vi også var med som statister på ”Farmen”, som ble spilt inn på Grue.

– Strix behandlet oss statister utrolig godt, og det er et veldig profesjonelt opplegg rundt oss. Selv om det er mye venting, er det spennende å være med. Og nå er vi pensjonister, så nå har vi registrert oss i statist.no og håper på flere statistroller fremover, sier Hans Hermansen.

– På ”Farmen Kjendis” hadde vi også med oss vår sønn og to barnebarn, forteller Ingunn Hermannsen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
SPENNENDE: Sabrine Nordli Kristiansen og Hanne Marthe Alnæs likte første episode av
Farmen Kjendis, og synes det er gøy at Tangen settes på kartet gjennom serien.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no