16. sep
HERLIG: Bernt Ola Volungholen hadde rollen som skogsguden Pan, Guro Evensen Hjemli spilte gjetergudinnen Pales i «Jaktkantaten» på Vallset samfunnshus søndag.
 
Høye frisyrer, mye humor og fantastisk barokkmusikk på Vallset samfunnshus
VALLSET: Høy stemning, høy musikalsk kvalitet og høye frisyrer preget Bach-konserten på Vallset samfunnshus søndag kveld.

Publisert: 17.sep.2018 09:38
Oppdatert: 17.sep.2018 09:40

Det er ikke hverdagskost med klassiske barokkonserter på forsamlingshusene i Stange. Men søndag kveld fikk en nær fullsatt sal på Vallset samfunnshus oppleve Bach-mesterverket «Jaktkantaten» fram ført av av Nivalis Barokkorkester med våre egne sangere, Bernt Ola Volungholen og Guro Evensen Hjemli, samt Magnhild Korsvik og Mathias Gillebo i hovedrollene.

I orkesteret var det også flere lokale musikere på plass; blant annet Jon Fredrik Hjemli på obo og den nyinnflyttede vallsetingen Vårild Sofie F. Schürmann på fiolin.

Den store barokk-gjengen er nå ute på turne med «Jaktkantaten», og stoppen i Vallset gjorde det mulig for hjemmepublikummet å få med seg denne perlen av en forestilling. Her ble det levert musikalske prestasjoner på et svært høyt internasjonalt nivå, pakket inn i en fin og lystig ramme med fantastiske ko­stymer, flott lyssetting og en stor porsjon herlig hedmarkshumor.

Jaktkantaten ble skrevet av Johann Sebastian Bach i 1713. Men til tross for at det er gått mer enn 300 år siden mesterverk­et ble skapt, traff det blink også i Vallset denne søndagen.

Fikk du ikke med deg konsert­en i Vallset, har du mulighet til å oppleve oppsetningen i Hamar teater tirsdag, på Tynset onsdag og på Koppang torsdag.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LEKENDE MUSIKALSK: Bernt Ola Volungholen, Mathias Gillebo, Magnhild Korsvik og Guro Evensen Hjemli tolket Jaktkantaten med høy kvalitet og mye humor.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no