13. nov
FJORÅRETS ILDSJELER: Ingrid Sandrød og Gunvor Haugsrud fikk Ildsjelprisen 2015 for innsatsen med Internasjonal Kafè.
 
Hvem fortjener årets Ildsjelpris?
STANGE: Hvem fortjener Ildsjelprisen 2016? Send inn ditt forslag!

Publisert: 16.nov.2016 10:40
Oppdatert: 16.nov.2016 10:40

Stangeavisa og Stiftelsen Stange og Romedal Brannkasse har de siste tolv årene samarbeidet om å dele ut Ildsjelprisen i Stange kommune. Nå er det tid for å bestemme hvem som skal få Ildsjelprisen 2016.

– Ildsjelprisen er ment som en oppmuntring til alle de som bruker tid og krefter for at andre rundt dem skal ha det bra. Det er mange som står på tidlig og sent i idrettslag, foreninger, kulturlivet og på andre aren­aer. Gjennom Ildsjelprisen ønsker vi å gi en oppmunting og takk for den frivillige innsats­en, som betyr så mye for lokalsamfunnet vårt, sier Lars Kristian Seierstad i Stangeavisa.

Ildsjelprisen består av diplom, blomster og en hyggelig sjekk på 10.000 kroner. Juryen for prisen er styret i Brannkassa og redaktøren i Stangeavisa.

– Nå håper vi folk send­er inn forslag på hvem som bør få årets pris. Forslagene må være sendt inn til oss innen 12. desember, sier Seierstad.

Forslagene – med begrunnelse – kan du sende til lks@stangeavisa.no, eller som vanlig post til Stangeavisa, postboks 145, 2336 Stange.

Tidligere vinnere

Disse har tidligere mottat Ildsjelprisen i Stange:

Turid Standerholen, Jorunn Furulund, Tord Kristian Horne, Mari Sletli, Oskar Petersen, Trond Hulleberg, Torbjørn Henry Sandvold, Jan Arne Berg, Vegard Fikke, Olav Sagen, Harald Hoel, Ing­rid Sandrød og Gunvor Haugsrud.

Se også annonse side 21 i denne ukens avis.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no