23. sep
ILDSJEL: I fjor var det Even Engen, med lang fartstid i blant annet Vallset IL, Væillsetrevyen og Kvennstuguteateret, som ble kårets til årets ildsjel. Han ble overrasket med prisen i forbindelse med Væillsetrevyens årsmøte.
 
Ildsjelprisen deles ut for 13. gang, hvem synes du fortjener en påskjønnelse?
STANGE: Hvem synes du fortjener å bli kåret til årets ildsjel i Stange?

Publisert: 27.nov.2017 13:40
Oppdatert: 27.nov.2017 14:25

Stiftelsen Stange og Romedal Brannkasse og Stangeavisa har i en årrekke delt ut Ildsjelprisen sammen. Prisen, som består av diplom, blomster og 10.000 kron­er, tildeles enkeltpersoner eller grupper innenfor Stange kommune, som på en positiv og frivillig måte gjør en ekstra innsats for andre i nærmiljø, kulturliv, idrettsliv, lag eller foreninger.

I fjor var det Even Engen som ble overrasket med Ildsjelprisen. Nå er det klart for den 13. utdel­ingen av Ildsjelprisen. Og juryen – som består av styret i Brannkassa og redaktøren i Stange­avisa – ønsker forslag på hvem som fortjener årets påskjønnelse og oppmerksomhet.

– Vi deler ut denne prisen hvert år for å hedre alle de som står på tidlig og sent for at det skal bli godt å bo og leve i Stange. Det frivillige arbeidet er en bærebjelke i samfunnet vårt. Og alle vet at uten de menneskene som er villige til å gå den ekstra mila og tråkke opp løypa for oss andre, punkterer dugnadsarbeidet temmelig raskt. Derfor synes vi det er viktg å trekke fram og app­laudere for alle ildsjelene som holder hjulene i gang, sier Lars Kristian Seierstad, redaktør i Stangeavisa.

Forslag på årets kandidater sendes til e-post lks@stangeavisa.no. Eventuelt som post til Stange­avisa, boks 145, 2335 Stange. Forslagene må være juryen i hende senest 5. desember.

Tidligere vinnere

Tidligere prisvinnere av Ildsjelprisen i Stange er: 2005: Turid Standerholen og Jorunn Furu­lund. 2006: Tord Kristian Horne. 2007: Mari Sletli. 2008: Oskar Petersen. 2009: Trond Hulleberg. 2010: Torbjørn Henry Sandvold. 2011: Jan Arne Berg. 2012:  Vegard Fikke. 2013: Olav Sagen. 2014: Harald Hoel. 2015: Ingrid Sandrød og Gunvor Haugsrud. 2016: Even Engen.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no