13. nov
PØLSEFEST: Mandag kvelød åpner næringssjef Erik Habberstad dørene til Tangen samfunnshus, slik at alle som har lyst til kan se premiere-episoden av Farmen Kjendis sammen på storskjerm. På menyen står gratis pølser!
 
Inviterer alle til pølsefest og Farmen-premiere
TANGEN: Ventetiden er over! Mandag kveld er det klart for første episode av Farmen Kjendis, spilt inn på Tangen. Premieren kan du få med deg på storskjerm i Tangen samfunnshus – kombinert med gratis pølsefest!

Publisert: 22.jan.2019 15:27
Oppdatert: 22.jan.2019 15:28

Det var i løpet av fem uker i mai og juni i fjor at årets utgave av Farmen Kjendis ble spilt inn på Li gård på Tangen. Førstkommende mandag, 28. januar klokka 21.40, sender TV2 første episode av innspillingen. Den kan du få med deg på storskjerm gjennom en storslagen gratis pølsefest som Stange kommune og Stangeavisa arrangerer på Tangen samfunnshus.

Flott anledning å samles

Næringssjef Erik Habberstad gleder seg allerede.

– Vi synes premieren av Farmen Kjendis er en flott anledning til på samles på Tangen samfunnshus for å oppleve den sammen. Det var på Tangen det aller meste av innspillingen til TV-serien foregikk. Og svært mange i lokalmiljøet bidro til innspillingene på ulike måter gjennom dugnad. Både som statister, på Farmen-markedene og i andre praktiske oppgaver. Da er det ekstra hyggelig å kunne feire premieren med en skikkelig pølsefest sammen, sier Habberstad.

Han legger til at produksjonsselskapet Strix skryter av lokalsamfunnet i Stange som stilte opp så sterkt, og bidro til å gjøre TV-produksjonen mulig.

Åpen for alle

Pølsefesten mandag kveld er gratis og åpen for alle som har lyst til å komme.

– Det spiller ingen rolle om folk var involvert i innspillingen, eller ikke. Her er alle velkomne, gammel som ung. Det blir morsomt å oppleve dette sammen på samfunnshuset, sier Habberstad.

Første episode av Farm­en Kjendis starter klokka 21.40. Dørene til samfunnshuset åpner klokka 21, slik at folk får tid til å finne seg plass og sikre seg en pølse eller to.

Gleder seg

Ingunn Lien på Hårfixern på Tangen er blant dem som gleder seg til folke­festen mandag. Hun har allerede – i ren begeistring – tilbudt seg å være med og varme pølse­ne til festen!

– Dette blir veldig bra! Jeg gleder meg til vi kan samles på samfunnshuset – til skikkelig pølsefest! Dette blir en fin måte å feire at Tangen er arena for en så stor TV-innspilling som Farmen, sier Lien.

Tredje sesong med Farmen Kjendis

Realityserien ”Farmen kjendis” som nå starter opp er tredje sesong. Kjendisene som denne gangen er med er: Ronald Pulk, Christer Rødseth, Erik Sæther, Trude Mostue, Tiril Sjåstad Christiansen, Runar Søgaard, Martine Lunde, Ole Klemetsen, Mina Hadijan, Svein Østvik, Katrine Sørland og Donna Ioanna. Programleder er Gaute Grøtta Grav.

Som i ”Farmen” 2018 blir det en torpet-gård, der de som ryker ut fra Farmen-gården havner. De har mulighet til å slå ut en av de andre deltakerne i en konkurranse. Til slutt får deltakeren som vinner flytte inn på hovedgården. Gården ligger også på Tang­en, et lite stykke bort­enfor hovedgården.

Dit har det flyttet inn en kjendis som ingen av de andre deltakerne vet om. Aune Sand, som røk så tidlig ut i forrige ”Farmen kjendis”, er tilbake!

 
GLEDER SEG: Ingunn Lien på Hårfixern på Tangen gleder seg til pølsefest og å se første episode av Farmen Kjendis sammen med andre på samfunnshuset mandag kveld.
KJENDISER I KØ: NRK-programleder Ronald Pulk og Tiril Sjåstad Christiansen, kjent for spektakulære ski-triks i bratte bakker, er to av kjendisene som er med i Famen Kjendis på Tangen.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no