12. nov
”JULEGAVEN”: Trine Rein og ELi Krisin Hanssveen holder julekonserten ”Julegaven” i Stange kirke lørdag 8. desember. Konserten er i samarbeid med Mission Aviation Fellowship (MAF Norge). Pressefoto
 
Julekonsert med Trine Rein og Eli Kristin Hanssveen i Stange kirke
STANGE: Lørdag 8. desember inviterer Trine Rein og Eli Kristin Hanssveen til julekonserten ”Julegaven” i Stange kirke.

Publisert: 01.des.2018 06:00
Oppdatert: 03.des.2018 12:07

Konserten ”Julegaven” har rørt og gledet mange i årenes løp, og man reiser nå rundt for det sjette året, og besøker norske kirker i førjulstiden. For andre år på rad  reiser artistene Trine Rein og Eli Kristin Hanssveen sammen med ”Julegaven” julekonsert. Til sammen 32 konserter blir det før jul, og lørdag 8. desember klokken 21.00 er de i Stange kirke. 

Samarbeidet med Mission Aviation Fellowship, eller MAF Norge som de også kalles, fortsetter også. MAF får av overskuddet til konserten og det selges en CD på konserten der hele overskuddet går til MAF.

Julesanger og klassiske verk 

I år som i fjor blir konserten en fin kombinasjon av tradisjonelle julesanger ispedd en passe dose med klassiske verker. 

– Jeg ønsker å gi publikum en god blanding av høytidsstemning med de kjente, kjære og obligatoriske julesangene sammen med et innhold av både humor, glede og åndelig påfyll. Med selveste operasanger Eli Kristin Hanssveen med på laget blir det selvsagt også noe klassisk, men akkurat når det gjelder Eli Kristin er hun en sanger som behersker det aller meste ved siden av klassisk. Når publikum forlater kirken etter konserten vår håper jeg de har fått noe de kan ta med seg videre i hjerte og sjel, sier Rein i ei pressemelding.

Med seg har de Trines faste musikere, Olav Torgeir Kopsland på strengeinstrumenter, og David Aleksander Sjølie på tangenter og gitar. 

Unik artist

I fjor hadde Rein stor suksess med å ha med Hanssveen med på julekonserten.

– Det er jo ikke uten grunn at jeg ønsker å ha henne med for andre år på rad. Eli Kristin er en helt unik artist, sanger og person som det bare er gøy å være sammen med. Jeg kunne egentlig ikke se for meg en ny juleturné uten Eli Kristin sammen med meg på scenen. Hvem skulle jeg da spille ball med, liksom? Eli Kristin er sjelden vare, og som venninne er hun blitt en viktig støttespiller for meg. Vi har det rett og slett kjekt sammen, sier Rein.

De gleder seg til å synge i Stange kirke lørdag 8. desember.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no