23. sep
 
Lakameis spilte bakoversveis på stangesokningene
STANGE: Wow...! Stange/Eidsvoll-bandet Lakameis var kanskje den største overraskelsen Stangedagene og Kønnband bød på gjennom festivalhelga.

Publisert: 22.aug.2017 11:12
Oppdatert: 22.aug.2017 12:00

Lakameis består av de to Vallset-brødrene Simen og Magnus Prestaasen, Bernt Bjørnstad fra Tangen og de to Eidsvoll-karene Tom Erik Paulsen og Christoffer Askheim. Rockebandet er snart klar med egen plate; "Full scene, tom sal". Fredag kveld fikk stangepublikummet en god smakebit på det de har i vente, da Lakameis kjørte på som oppvarmingsband før Staut på Tingvoldtorget.

Rundt 400 møtte opp på grusen for å høre Lakameis, de fleste av dem nokså usikre på hva de hadde i vente. Men det tok ikke mange minuttene før folk forstå at dette var stedet å være. Bandet kjørte på med full guff fra første låt, både egenkomponerte og coverlåter.

Låtene ble fremført med sterke prestasjoner på sang, gitar, bass og trommer. Kombinert med en stor dose X-factor. Disse gutta har glimt i øyet, og kommer til å nå langt!

Ikke minst imponerte Magnus Prestaasen med ekstreme gitarsoloer på de mange elgitarene han håndterte gjennom kvelden. Da han dro til på solopartiet under Bob Dylan-låta "Knocking on heavens door", fikk publikum ståpels og brøt i vill og spontan applaus.

Vi gleder oss til å høre mer fra Lakameis!

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Lakameis består av Magnus Prestaasen, Bernt Bjørnstad, Tom Erik Paulsen, Simen Prestaasen og Christoffer Askheim.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no