23. sep
 
Mer Harasjøen-humor på nettet

Publisert: 03.okt.2016 11:33
Oppdatert: 03.okt.2016 12:48

VALLSET: Nå har snart 1.700 personer sett filmen «Harasjøen minutt for minutt» på internett, som ble spilt inn andre pinse­dag i år. I tillegg er snart 200 DVDer av filmen solgt.

Om du er sulten på mer moro fra den elleville dagen på «sjøen» 16. mai, er det nå lagt ut mer moro på nettet. Væillsetrevyen dro flere artige sketsjer og musikalske innslag ved Løvbakke-hytta mot slutten av dag­en. Også disse ble filmet av Stangeavisa, og ligger nå ferdig redigert på Youtube som selvstendige filminnslag.

Her møter du blant annet de kjente Væillsetrevy-figurene Andrè Nalin, Stuttnik og nærradio-medarbeider «Torstein». Videoene finner du på stangeavisa.no eller ved å søke på «Harasjøen» på youtube.com. Vi garanterer god stemning og latterkuler!

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no