13. nov
REISERUTA: Båtturen starter nord i Harasjøen ved Støsaga, beveger seg sakte ned til Sjøenden, for så å sette kursen tilbake til Løvbakke-hytta omtrent midt i vannet.
 
Slik blir reiseruta på Harasjøen
VALLSET: Her ser du reiseruta og noen av stoppestedene som båten skal innom underveis, mandag 16. mai.

Publisert: 11.mai.2016 00:13
Oppdatert: 11.mai.2016 00:16

1. 11.00: Vi starter ferden fra Støsaga. Før avgang blir det musikalsk innslag ved Væillsetrevyen, noen ord om Støsagas historie og velvalgte ord fra ordfører Nils A. Røhne.

2. 11.35: Musikalske innslag ved hyttebeboere.

3. 11.50. Badestranda. Innslag med Romedal og Vallset Jeger- og Fiskerforen­ing. Oppvisning med Gata Synkronsvømmeforening.

4. 12.20. Tronsbakkodden. Trekkspillere samt musik­ere fra Starelven.

5. 12.55: Passerer Kongestensvika. Overraskelse.

6. 13.15: Passerer og film­er mot Sjøenden.

7. 13.25: Romedal almenn­ing om nytt hyttefelt.

8. 13.45: Kort stopp ved ny gapahuk/turstier.

9. 14.00. Vi kjører nordover igjen til Løvbakkehytta. Flere musikalske innslag og sketsjer ved Væillset­revyen. Filmingen avsluttes cirka 15.30.

Det er også planlagt flere mindre stunts og intervjuer underveis i ruta, som ikke er lagt inn i programmet.

Vil improvisere

Undre veis på reiseruta vil vi improvisere filming av eventuelle publikummere på land eller til vanns, morsomme innslag og andre uventede ting som dukker opp. Her er det bare å slippe fantasien løs!

NB- klokkeslettene er grove anslag, og kan avvike ettersom hva som skjer under veis i ferden «Harasjøen minutt for minutt».

Værforbehold

NB - blir det kraftig regnvær på mandag, utsettes filmningen til en senere dag i sommer. Skulle dette skje. legger vi ut informasjon på stangeavisa.no mandag morgen.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no