23. sep
TVEKAMP: Birgit Haug ved Fres Fitnes ønsker velkommen til tvekamp-kvalifisering lørdag.
 
Tredje runde i kvalifiseringen til Stange-tvekampen går lørdag

Publisert: 25.apr.2019 06:30
Oppdatert: 24.apr.2019 10:05

STANGEBYEN: Under Kønnband-Vårdagen lørdag blir det arrangert tredje kvalifisering til finalen i Stange-tvekampen. Fra klokken 11 til 13 kan alle delta i Farmen-konkurransen utenfor lokalene til Fres Fitnes treningsstudio.

– Vi har lavterskeløvelser alle kan være med på. Poenget er å få så mange som mulig med på konkurransen, sier Birgit Haug fra Fres Fitness.

Her blir det delt inn i to aldersgrupper; barn og voksne. En fra hver gruppe går videre til finale i Stange-tvekampen. Final­en holdes på ”Farmen-kjendis”-gården Hengerud på Tangen 25. mai.

– Deltakerne må gjennom øvelser som knebøy og melke­spannholding, det blir en gjettekonkurranse og 10 spørsmål, sier Haug.

To av de fire kvalifiseringsrundene er nå gjennomført, og lørdag blir altså den tredje arrangert. Den siste blir på Tangen i 11. mai.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no