13. nov
 
Ungdommens beste sommertips!
STANGE: Det er sommer, og ungdommen trekker ut i sola. Det er mange ting å finne på om sommeren i Stange også. Her har ungdommen noen tips å komme med.

Publisert: 10.jun.2016 08:44
Oppdatert: 13.jun.2016 11:14

Sommerværet har for alvor kommet, og ungdommen er veldig aktiv på å komme seg ut. Stange byr på flere aktiviteter og steder du kan utforske om sommeren. Sander Maagard Engen og Solfrid Nilsen er begge veldig glade i å være ute, og liker veldig godt været som har kommet nå.

Man burde gå ut og finne på ting istedenfor å sitte inne, også burde man ha på solkrem. Ikke sitt og se på så mye TV, nyt sola så lenge det er fint vær, se heller på skjermen mens det er dårlig vær, sier Sander og Solfrid.

Vestbygda i Stange er kjent for natur og fine omgivelser. Et av de mest populære stedene er Gillundstranda. Der kan man få seg en herlig opplevelse ifølge Ruben Sander Eriksen.

- Jeg liker å ta meg en kjøretur på moped rundt i Vestbygda, men du kan godt ta sykkelen - så får du deg litt trening. Også liker jeg å bade. Gillundstranda er det perfekte stedet for det.

Hvis du liker å høre på musikk, kan du kanskje lære deg å spille et instrument. Maren Veen Johansen spiller klarinett i Stange skoles musikkorps. Hun synes det er en fin hobby som kan gjøres hele sommeren lang.

- Jeg er veldig glad i å spille i korps. Hvis du liker musikk burde du finne en musikkskole som fins i sommerferien. 

 
KOM DEG UT: Sander Maagard Engen og Solfrid Nilsen oppfordrer folk til å komme seg ut i sommer. Foto: Jonas Amberg
PÅ STRANDA: Ruben Sander Eriksen foretrekker en tur på Gillundstranda. Foto: Jonas Amberg
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no