13. nov
INVITERER GAMERE
TIL SPILLKVELD: BUK i
samarbeid med Kønnband/Stangedagene invi­terer ungdom til gaming i Tingvold­salen torsdag 17. august. – Her kan man teste ut ulike spill, se konkurrans­ene på stort lerret og teste ut VR-briller, sier BUK-medlem Nicolay Evensen Westby.
 
Ungdomskveld med full trøkk på gaming
STANGEBYEN: Torsdag 17. august åpnes Kønnband/Stangedagene med et ungdomsarrangement. I samarbeid med BUK inviteres det til gamingkveld i Tingvoldsalen.

Publisert: 16.aug.2017 10:44
Oppdatert: 16.aug.2017 13:56

Kønnband/Stangedagene har sin offisielle åpning torsdag 17. august, og dette blir en dag rettet mot barn og ungdom. Ungdommen inviteres til storsalen på Tingvold.

– I samarbeid med Barn og Unges Kommunestyre (BUK), blir det gaming på Tingvold, sier Even Engen.

BUK-medlemmene gikk enstemmig inn for å støtte og være medarrangør.

– Vi er med og planlegger og legger premisser for arrangementet. Vi skal ha ulike spillkonkurranser, man får teste ut VR-briller og det blir flotte premier. På et stort lerrett kan pub­likum se på spillinga, som for eksempel en FIFA-kamp, sier Nicolay Evensen Westby fra BUK.

Hamar Game Collektiv er også en samarbeidspartner.

10-18 år

Målgruppa er ungdom i alderen 10 til 18 år, og arrangementet er for både de som har spilt en del tidligere og folk som er nysgjerrige på spill og gam­ingmiljøet.

– Tilbudet er for ungdom og arrangementet går fra klokken 14 til 22, og vi håper jo virkelig ungdom har lyst til å bli med på dette nye tilbudet, sier Engen.

Datautstyret vil være på plass, så det er bare å komme innom og teste ut ulike spill og det nyeste utstyret. Her kan man teste ulike spill, men det kommer ikke til å bli presentert noen voldsspill.

– Jeg har testet VR-brillene og det blir en helt vanvittig spillopplevelse, sier BUK-medlemmet Evensen Westby.

Han ser fram til et eget arrangement rettet mot ungdommen.

– Jeg er en gamer selv og ideen om et slikt treff synes jeg er bra. Gamingkvelden vil appellere til en del ungdom, sier Evensen Westby. 

Trekker folk

Ungdomsarrangementet håper arrangørene trekk­er gamere fra både Løten og Hamar. De er invitert, og kanskje blir det mange gode spillopplevelser for rutinerte og nye spillere. Og ikke minst får man teste ut det nyeste utstyret helt gratis.

– Det er bare å stikke innom, og man trenger ikke ha med egne datamaskiner. Alt rigges opp og det er bare å ta turen innom for å delta eller se på, sier Engen.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no