23. sep
 
Viste vårens friske moter på Jernbanetorget
STANGEBYEN: Det ble stapp fullt hus, da vårens og sommerens moter ble vist på Jernbanetorget – med lokale modeller.

Publisert: 24.mar.2017 15:20
Oppdatert: 24.mar.2017 15:20

Det var sist torsdag at Jern­banetorget, Lek og Hjem og Ditt parfymeri og velvære samarbeid­et om felles moteshow. På «menyen» sto framvisning av vårens og sommerens moter innenfor barne-, ungdoms- og dameklær, festdrakter – alt du kan tenke deg av tilbehør.

Og det er tydelig at kombinasjonen av moteshow og god mat og drikke slo godt an.

– På forhånd var det påmeldt 90 stykker, og det kom endel ekstra. Så det var nok minst 100 tilskuere, forteller Bente Fallbakk­en Engeli i Lek og Hjem.

Folk benket seg sammen rundt småbord og koste seg mens flotte moter, tilpasset våren og sommer­en som ligger foran oss, ble vist fram. Modellene som ble brukt var ansatte i butikkene. Even Engen ledet det hele som konferansier med muntre kommentarer.

– Det ble en fantastisk kveld, og vi som arrangerte har fått mange hyggelige tilbakemelding­er i etterkant. Både i butikkene og på Facebook, forteller Fallbakken Engeli.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no