14. okt
 
17 år gammel utvekslingselev trenger ny vertsfamilie i Stange

Publisert: 29.okt.2018 14:18
Oppdatert: 29.okt.2018 14:18

STANGE: Har du litt tid og plass til overs? Da er du kanskje den rette vertsfamilien for den 17 år gamle jenta Fah-Aaron.

Fah-Aaron er ei trivelig jente fra Thailand som er utvekslingselev i Norge dette skolerået. Hun går på Stange videregående skole, og stortrives. Velkomstfamili­en hennes skal imidlertid snart på reisefot, og Fah-Aaron trenger derfor en vertsfamilie hun kan bo hos resten av skoleåret, opplyser Lill-Iren Eriksen Lagathu i elevutvekslings-organisasjonen Explorius Education til Stangeavisa.

– Fah-Aaron er en familiekjær jente, som også er opptatt av å gjøre det bra på skolen. Hun er glad i dyr, opptatt av frivillig arbeid og liker matlaging. Hun valgte å reise til Norge fordi hun ønsket å lære et nytt språk og oppleve en ny kultur. I fremtiden har hun en drøm om å bli diplomat, sier Eriksen Lagathu til Stangeavisa.

Nå lurer hun på om noen av Stangeavisas lesere kan tenke seg å være vertsfamilie, eller om de kjenner noen som kan ha lyst til å bidra med dette fram til sommeren.

Du treffer Lill-Iren Eriksen Lagathu på telefon 21 37 75 09.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no