15. okt
ELIAS: Under den åpne dagen i båthavna ved Gillundstranda lørdag, kan barna få sitte på med Elias-båten. Foto: Redningsselskapet
 
Åpen dag med Elias-båten

Publisert: 07.aug.2019 20:30
Oppdatert: 09.aug.2019 08:59

STANGE: Førstkommende lørdag, 10. august fra 12.00, blir det fest for båtforeningens medlemmer på kvelden, for å feire den «nye» båthavna. Tidligere samme dag blir det også et åpent arrangement – for å skape liv og røre. Flere artister kommer for å underholde, og det blir aktiviteter for barna.

Redningsselskap­et vil være tilstede for å informere om det de driver med, og de inviterer barna til kjør­ing med Elias-båten. Det blir også fiskekonkurranse hele dagen, fra 08.00 til 18.00, samt kajakktesting.

– I tillegg kommer Mjøsvekteren, som er Redningsselskapets store båt på Mjøsa – med mindre den må ut på redningsoppdrag selvfølgelig, forteller Terje Emil Dahl, styreleder i Stange Båtforening.

Underholdningen står Toril Beate Nilsen, Jon Konrad Strøm og Knut Øyvind Hagen for. Det blir også salg av asiatisk mat, og isbilen kommer klokken 13.00.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no