14. okt
 
Brannbil veltet i Stangebyen, to lettere skadet
STANGE: En brannbil veltet like før klokka 20 midt i Stange sentrum. De to brannkonstablene som var i bilen skal trolig ikke være alvorlig skadet.

Publisert: 01.jun.2017 20:57
Oppdatert: 01.jun.2017 22:45

Det var i forbindelse med en brann på Trehørningen i kveld at mannskap fra Stange brannstasjon rykket ut for å hjelpe til med slukking av brannen. Men allerede i svingen mellom Jafs gatekjøkken og Sole gikk det fryktelig galt. Tankbilen bikket over til høyre i svingen, og veltet inn i rekkverket/betongkanten langs innkjøringen til Sole. Førerhytta fikk seg en kraftig trøkk i sammenstøtet, og frontruta er knust.

Politi og brannvesen-kollegaer kom raskt til stedet, og de to brannkonstablene som var i ulykkesbilen er kjørt med ambulanse til Hamar sykehus. I følge politiet på ulykkesstedet skal ambulansesjåførene ha opplyst at de to brannkonstablene ser ut til å ha greid seg bra, forholdene tatt i betraktning, og skal trolig ikke være alvorlig skadet.

Flere personer var vitne til ulykken, da mange var ute i kveld i det fine været.

Ved 20.45 tiden i kveld var redningsbil kommet til ulykkesstedet for å løfte opp den krasjede brannbilen. Også kollegaer fra Stange brannstasjon har jobbet i kveld for å hjelpe kollegaene sine, og minimere skader som følge av lekkasjer fra den veltede brannbilen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no