14. okt
INNSPILLINGEN I GANG: Torsdag 24. mai starter innspillingen av Farmen Kjendis på Hengerud gård, og produsent for Strix, Sebastian Sandgaard, håper ingen forstyrrer under innspillingstiden. – Ønsket vårt er at deltakerne ikke treffer mennesker fra 2018, sier Sandgaard.
 
Farmen Kjendis-innspillingen i gang: – Håper folk holder avstand fra gården
TANGEN: I dag torsdag 24. mai starter opptakene av Farmen Kjendis på Hengerud. – Ønsket vårt er at deltakerne ikke treffer mennesker fra 2018, så derfor håper vi folk holder avstand fra gården under innspillingstiden, sier produsent i Strix, Sebastian Sandgaard.

Publisert: 23.mai.2018 13:55
Oppdatert: 24.mai.2018 10:00

Torsdag 24. mai ankommer kjendisene Hengerud gård på Tangen for å være med på innspillingen av Farmen Kjendis. De skal leve som i 1918, drive gården og få ulike ukesoppdrag. Gården er nå gjort klar til deltakerne i realityserien, og innspillingstid er seks uker. Og i disse ukene ønsker produsent i Strix, Sebastian Sandgaard at gården får være i fred for nysgjerrige mennesker.

– Vi skrur tiden tilbake 100 år, og ønsket vårt er at deltakerne ikke treffer mennesker fra 2018. Vi ønsker ikke at folk trenger seg inn på gården, men heller holder avstand fra gården i innspillingstiden. Vi driver jo med TV-innspilling, så der er viktig at vi får jobbet uforstyrret og at deltakerne får leve som i 1918, sier Sandgaard.

Kommer folk for nært, vil de få en vennlig henstilling til å komme seg lenger unna området.

– Men når innspillingstiden er over, vil vi invitere til en åpen dag på Hengerud. Da vil folk kunne se nærmere på gården og snakke med oss som har jobbet med produksjonen, sier Sebastian Sandgaard.

Nabonummer 

I forbindelse med innspillingen av Farmen Kjendis, har Strix opprettet et telefonnummer naboer kan ringe på.

– Om de har spørsmål om noe, så skal vi svare så godt vi kan. Alt fra om det er vi som gjør at det blir støy til hvorfor det er så mye aktivitet i området bestemte dager. Folk fra hele Tangen-området kan ringe for å klage eller ringe for å få svar på spørsmål. Nummeret er i alle fall 412 68 563. Da kommer man rett til produksjonsteamet, sier Sandgaard.

Strix ønsker hele tiden å være informative til naboene rundt innspillingsområdet.

– Så vil jeg understreke at samarbeidet med naboer, Stange kommune, veilaget og andre har vært helt enestående!

Over 150 statister

I midten av april etterlyste produksjonsselskapet frivillige statister til innspillingen av Farmen Kjendis. Etter reportasjen i Stange­avisa, var det mange som meldte seg.

– Det gikk over all forventning. Over 150 statister møtte opp. Vi hadde satt av to timer til registrering av frivillige, men brukte over fire timer, sier Sebastian med et smil.

Og det gledelige er at alle som har meldt seg får være med.

– Ja, enten på markedene eller en av de andre eventene som arrangeres gjennom innspillingsperioden. En av grunnene til at vi valgte Tangen igjen til innspillingssted var jo at så mange meldte seg som statister forrige gang, og flere stangesokninger har faktisk vært med på innspillinger av Farmen andre steder også, sier produsenten.

Fin gård

Produsent Sandgaard sier at kjendisene ankommer gården torsdag på ulike måter.

– Via ulike båter, som for eksempel Skibladner. Denne dagen vil vi filme en del fra et helikopter, så om noen lurer på hvorfor det surrer et helikopter i området så mye, så er det oss, sier Sandgaard.

Han håper at folk lar de få filme i fred.

– Vi vil ikke ha med mange følgebåter med nysgjerrige, så jeg ber folk holde litt avstand!

Så begynner kjendisene noen eventyrlige uker på Hengerud.

– Personlig synes jeg dette er den vakreste gården vi har filmet Farmen, så det her blir bra, sier Sandgaard til Stangeavisa.

 
GJØR ALT KLART: De siste dagene før innspillingen startet, var det hektisk aktivitet for å få gården tilbakeført til 1918.
TJERNET: Vakker utsikt fra gården ned til tjernet.
KLAR FOR KJENDISENE
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no