12. nov
SKÅL!: De trofaste kundene Ingunn Olaussen, Kari Paulsen, fotterapeut Reidun Andreassen og Karen Evensen skålte for det nye tilbudet i Stangebyen.
 
Feiret åpningen av nytt senter for fotterapi og massasje
STANGE: – Skål; her var det trivelig!

Publisert: 02.apr.2017 11:51
Oppdatert: 06.apr.2017 13:58

Stemningen var høy, da fotterapeutene Lisbeth og Reidun Andreassen og massasjeterapeut Åse Nordahl åpnet sitt nye senter i Stangebyen. De tre har slått seg sammen i de gamle lokalene i Heggedalsvegen, der lensmannen og forretningen Turut tidligere holdt til. Nå er det rustet opp til et moderne senter med god plass for alle de tre terapeutene.

Lørdag åpent de dørene for aller første gang, og første­mann inn var ordfører Nils Røhne og Morten Pettersson og Even Engen fra Stange Sentrumsforening. – Utrolig flott med nye tilbud og arbeidsplasser i Stangebyen. Vi ønsker dere hjertelig velkommen og lykke til, var budskapet fra Røhne og Pettersson.

Reidun Andreassen (73) startet som fotterapeut på Hamar i 1980, og har holdt til i ulike lokaler i byen siden da. Datteren Lisbeth forteller at de faste kundene deres ser positivt på at de flytter ut av Hamar.

– Så godt som alle pasientene våre har sagt at de kommer til å fortsette hos oss, selv om vi flytter til Stange. De trekker blant annet fram at det er så trivelig her og lett og gratis å parkere. Her kan folk sette fra seg bilen rett utenfor døra vår, og vi har rullestolrampe inn, sier Lisbeth.

Lørdag var Ingunn Olaussen fra Hamar en av de faste kundene som kom for å hilse på på åpningsdagen. Hun har gått fast til behandling hos Reidun siden 26. februar 1980!

– Jeg ble litt befippet når jeg hørte de skulle flytte til Stange, men dette kommer til å gå helt fint. Det er jo blitt så utrolig flott her. Vi kommer garantert til å fortsette, sier hun.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
BLOMSTER: Ordfører Nils Røhne, Even Engen og Morten Pettersson fra Sentrumsforeningen kom med blomster på åpningsdagen til Åse Nordahl og Lisbeth Andreassen.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no