15. okt
MOTESHOW: Torsdag kveld var det moteshow i butikken Lises 4u på Vikasenteret. Fra venstre: Lise Martinsen og de flotte modellene Tove Dyresen, Mai Gunn Sjøenden (lørdagshjelp i butikken), Carina Dahl Aspeli og Anne Evensen Harkinn. Foto Lars Kristian Seierstad
 
Friskt moteshow på Lises 4u

Publisert: 31.okt.2017 19:38
Oppdatert: 31.okt.2017 20:16

OTTESTAD: Det ble kjempe­stemning og mye fint å se på, da butikken Lises 4u på Vikasenteret arrangerte moteshow sist torsdag. Butikken var helt fullsatt av moteinteresserte – de aller fleste kvinner – som ville få med seg siste nytt i pent til både hverdag og fest.

– Dette er andre gangen jeg arrangerer moteshow, og tilbakemeldingene er veldig gode. Folk hygger seg og synes det gir en helt annen opplevelse å se klærne på modeller, sier Lise Martinsen, innehaver av butikken. Hun ser ikke bort fra at showene blir en halvårlig tradisjon.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
HELT FULLT. Alle stolene ble tatt i bruk under showet.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no