15. okt
 
Fullt hus i Stangeavisa
STANGE: Forrige uke økte redaksjonen i Stangeavisa med nær 200 prosent!

Publisert: 01.mai.2017 09:06
Oppdatert: 01.mai.2017 09:07

Da hadde vi nemlig en hyggelig forsterkning av bemanningen med seks ungdomsskoleelever, som alle hadde «PRYO-uke» (arbeidsuke) i lokalavisa for Stange.

Niendeklassingene var Ola Erling Foss fra Romedal ungdomsskole, Simen Maagaard Engen, Bendik Søgård Lukassen og Vladimir Pankov fra Stange ungdomsskole og Astrid Linnea Haug og Elin Øktner fra Nord-Odal ungdomsskole.

Gjengen sto på gjennom hele uka, og var både med på oppdrag og produserte egne saker. Flere av dem finner du i denne ukens avis, noe er spart til neste nummer.

Ungdommene selv så ut til å trives godt.

– Vi fikk morsomme oppgaver, og det er god stemning på kontor­et, sier Ola Erling som en opp­summering av arbeidsdagene.

– Det å være journalist er en vari­erende hverdag, mener Bendik.

– Og oppgavene vi fikk var morsomme, synes Simen og Vladimir.

– En spennende uke med mye variert jobbing. Vi har fått et godt inntrykk av hvordan det er å jobbe i en lokalavis, oppsummerer Astrid Linnea.

– Morsomt, spennende og lære­rikt. Jeg hadde ikke tenkt at dette kunne være en jobb for meg før jeg kom hit. Men etter en uke har jeg funnet ut at dette faktisk er noe jeg kan tenke meg å drive med, sier Elin.

Og vi i Stangeavisa sier takk for innsatsen og besøket!

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no