14. okt
TIL NM: Eventicon UB består av dra venstre bak: Åsmund Grini, Sigurd Einang, Jonas Amberg og Marte Emilsen. Fra venstre foran: Martine Børresen, Bjørk Margrete Ellingsbø, Signe Dahl og Tina Mari Røsten. Foto: Privat
 
Håper på å bli Norges beste ungdomsbedrift

Publisert: 02.mai.2017 14:41
Oppdatert: 02.mai.2017 14:41

STANGE/HAMAR: Jonas Amberg fra Stange er skikkelig spent. I dag og i morgen deltar elevbedriften han leder, Eventicon UB, i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter.

Eventicon UB representerer Hedmark i Norgesmesterskapet, og er knyttet til Hamar Katedralskole.

– Vi i Eventicon tilbyr markedsføring og dokumentasjon av eventer og arrangementer. Med god kompetanse innen film, foto, markedsføring og grafisk design, bruker vi denne kunnskapen til å gi kunden et godt rykte og et godt gjennomført event, som folk vil tenke godt om i etterkant, sier Jonas Amberg til Stangeavisa, og legger til:

– Fokuset vårt er spesielt på eventer innenfor kultur, da vi her ser et stort potensiale og at dette er et område som kunne fått mye mer oppmerksomhet enn det vanligvis får.

Ungdomsbedriften har gjennom skoleåret hatt flere oppdrag.Nå gjenstår det å se om forretningskonseptet er så bra, at ungdommene blir kåret til Norges beste ungdomsbedrift.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no