16. okt
FOLKELIV: Det var en fantastisk oppslutning om «Harasjøen minutt for minutt». 5. august er filmen klar.
 
«Harasjøen minutt for minutt»- premieren blir 5. august
VALLSET: Fredag 5. august blir det premiereforestilling av filmen «Harasjøen minutt for minutt». Samme kvelds legges den ut på internett.

Publisert: 22.jun.2016 12:47
Oppdatert: 22.jun.2016 12:47

Det var andre pinsedag, 16. mai, at innspillingen av Harasjøen minutt for minutt ble gjennomført. Det er Stangeavisa, i samarbeid med Væillsetrevyen, Romedal Almenning og en rekke andre lag og foreninger, som står bak det humørfylte stuntet.

Innspillingen foregikk i strål­ende solskinn, med flere hundre deltakare langs vannet. De stilte opp med informasjon, underholdning, norske flagg, masse godt humør og en lang rekke overraskelser.

– Redigeringen av filmen er blitt noe forsinket i forhold til det vi planla, på grunn av sykdom i redaksjonen. Men den som vent­er på noe godt, venter ikke forgjeves. Nå har vi satt 5. august som lanseringsdato, sier Lars Kristian Seierstad i Stangeavisa.

Sammen med Væillsetrevyen vil det bli invitert til premiereforestilling på Vallset samfunnshus denne kvelden. Samme kveld vil også filmen bli lagt ut nett på stangeavisa.no og på Youtube, slik at alle som har lyst kan sitte hjemme i godstolen eller på mobilen og følge den spektakulære reisa Harasjøen rundt.

– Det blir Væillsetrevyen som kommer til å selge billetter til forestillingen på samfunnshuset. Vi kommer tilbake med mer info i neste nummer om hvor og når disse billettene legges ut for salg, sier Seierstad.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no