14. okt
PÅ NETT: I dag er vi på nett, smiler redaksjonen i Stangeavisa. Fra venstre Dan Cato Røe, Lars Kristian Seierstad, Gjermund Trøan og Rune Aasen. For anledningen ikledd avisas nye SOS-t-skjorter.
 
I dag kan du lese Stangeavisa på nett og mobil
STANGE: Etter mer enn elleve år på papir, kan du fra og med i dag lese Stangeavisa også på nett og mobil.

Publisert: 18.aug.2015 19:02
Oppdatert: 22.aug.2015 12:42

– Det har vært en hektisk oppkjøring for å få på plass alle detaljer, men nå er vi i gang. Det synes vi i redaksjonen er kjempeartig, sier en glad og lettet Stangeavisa-redaktør Lars Kristian Seierstad.

Ny tid

Leservanene til nordmenn har forandret seg de siste årene. Fra å lese det meste på papir, er det nå fler og fler som foretrekker å lese redaksjonelle saker digitalt. Enten på PCen, nettbrett, mobiltelefon eller som e-avis.

– Dette er vi som lokalavis nødt til å ta inn over oss. Derfor tar vi nå skrittet fullt ut, og legger alt stoffet vi produserer ut på nettstedet stangeavisa.no. Stoffet vil bli publisert etter hvert som vi lager det, slik at leserne kan velge om de vil lese sakene fortløpende gjennom uka på nettet, eller i papiravisen hver torsdag, sier Seierstad.

På nettstedet stangeavisa.no vil du også finne de populære glimtbildene som trykkes på baksiden av avisa, samt leserinnlegg, gjesteskribenter og lederartikler.

– I tillegg merker vi stor interesse fra lokale annonsører som ønsker å være med fra dag èn. Det synes vi er positivt. Stangeavisa på nett skal bli en like attraktiv kanal å bruke for annonsørene våre, som papiravisa, lover Seierstad.

Nettavisa vil kun være tilgjengelig for betalende abonnenter. Dette innebærer at leserne må logge seg inn med brukernavn og passord for å kunne lese sakene som legges ut.

Enkel innlogging

Innloggingen er svært enkel, og på side 22 og 23 i dagens avis finner du en grei brukerveiledning i hvordan du gjør dette.

– Hvis folk trenger hjelp til å komme i gang som brukere av nettavisa vår, vil kundesenteret gjerne hjelpe. Og folk er hjertelig velkommen til standen vår under Stangedagene. Her vil vi kunne finne både brukernavnet og passordet, samt hjelpe folk i gang, forsikrer redaktøren.

Nå er han spent på mottagelsen nettavisa vil få ute hos leserne.

– Ta gjerne kontakt med både ros og ris, slik at vi kan bli enda, avslutter Lars Kristian Seierstad.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no