14. okt
BRÅSTOPP: Kjøreledningen falt ned på dette toget i kveld ved Stange stasjon, men heldigvis kom ingen til skade.
 
Kjøreledning falt ned på toget ved Stange
STANGE: Ingen ble skadet, da en kjøreledning med 16.000 volt falt ned på toget rett ved Stange stasjon.

Publisert: 24.apr.2019 21:24
Oppdatert: 24.apr.2019 21:36

Det var ved 18-tiden at toget på vei fra Oslo fikk bråstopp, like før det ankom Stange stasjon. Kjøreledningen falt ned og traff frontruta på toget, slik at denne knuste. Toget måtte deretter bråstoppe, og ble stående en god stund før passasjerene kunne slippes ut - omtrent ved Læringsverkstedet Nerby barnehage Deretter måtte de gå bort til Stange stasjon til fots. Her ble det etter hvert satt opp buss for tog, slik at de kom seg videre.

Like over 21 i kveld jobber Bane Nor nå med å få slept bort, slik at de kan komme i gang med arbeidet med å skifte ut og reparere kjøreledninga. Dette arbeidet vil ventelig pågå ut over natten.

Vy - bedre kjent som NSB - melder på sine hjemmesider at publikum må regne med forsinkelser og at det settes opp buss for tog. Man må også regne med innstillinger av avganger.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no