14. okt
BYGGESTART: Tirsdag klippet Nils Røhne snora for byggestarten av den nye Obos-blokka på Øvre Tokstad. Anders Amdahl og Wilhelm Holst forklarte hvor det nye bygget kommer på tomta.
 
Klippet snora for 20 nye leiligheter på Øvre Tokstad
OTTESTAD: Tirsdag gikk «startklippet» for byggingen av 20 nye leiligheter på Øvre Tokstad i Bekkelaget.

Publisert: 24.okt.2017 13:44
Oppdatert: 24.okt.2017 13:44

Det er Obos som nå klemmer til med en ny boligblokk med 20 leilig­heter på tomta «Øvre Tokstad» i Ottestad. Hjørnetomta ligger rett ved krysset der Stange­vegen og Claus Benedekes veg møtes.

– Det er utrolig flott at vi får utnyttet tomter som dette i Otte­stad til nybygging. Dette er sentrale arealer, som ikke er i konflikt med jordvern, sa ord­fører Nils Røhne da han klippet en provisorisk rød snor som marker­er starten på byggeprosjektet.

Prosjektlederne Anders Amdahl og Wilhelm Holst fra Obos opplyser at den nye boligblokka vil bli fire etasjer og romme 20 leiligheter.

– Størrelsene på leilighetene varierer fra treroms på 69 kvadratmeter til femroms på 87 kvadratmeter. Prislappen starter på snaut to millioner kroner, til nær fem millioner kroner for toppleiligheten. De aller fleste leilighetene får flott utsikt over Mjøsa og Hamar, opplyser de to Obos-karene.

Ti av de 20 leilighetene som skal bygges er allerede solgt. Nå starter byggearbeidene for fullt, med den lokale entreprenøren FP Entreprenør som utbygger. Bygge­tiden er forventet til ett år, slik at leilighetene blir innflytt­ingsklare mot slutten av 2018.

– De aller fleste som fram til nå har kjøpt leilighet i Tokstad Øvre, er folk som allerede bor i Ottestad. De har gjerne villa, men ønsker å flytte over i leilighet, opplyser Obos-eiendomsmegler Erlend Kvaløy. Han har ansvaret for salget av leilighetene.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STARTKLIPP: Nå er alt klippet og klart for byggestart på Øvre Tokstad.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no