15. okt
STANGEKORTET: Stangekortet er et gavekort som kan benyttet i 25 ulike butikker og forretninger i Stangebyen fra mandag av. Morten Pettersson, Sindre Valle og Even Engen fra Stange Sentrumsforening, samt ordfører Nils A. Røhne er fornøyde med at det nå endelig har kommet et slik kort for Stange.
 
Nå er Stangekortet lansert!
STANGEBYEN: Stange Sentrumsforening lanserer Stangekortet, et verdikort man kan bruke i 25 forretninger. – En viktig identitet for Stangebyen, sier Morten Pettersson.

Publisert: 21.nov.2017 22:29
Oppdatert: 21.nov.2017 22:29

Ordfører Nils A. Røhne sikret seg de to aller første Stangekortene av Sindre Valle ved Cirkle K Stange. Stangekortet er et kort man selv bestemmer hvor mye skal ha av verdi, og så kan man handle med kort­et i hele 25 ulike butikker, salonger, uteplasser, trimsentre og forretninger i Stangebyen. Fra mandag kan man handle rundt om i Stangebyen med Stangekortet.

Gammel idè

– Ideen om Stangekortet er gammel. Stange Handelsstandsforening og Tore Larsen lanserte ideen og tok runden til de ulike forretningene. Den gangen var for mange lunkne til ideen, og Stangekortet ble lagt på is. Nå har ideen kommet fram igjen, og nå var langt flere positive, sier Morten Pettersson fra Stange Sentrumsforening.

Slike handelskort er nå blitt vanlige på ulike varesentre og blitt en suksess i sentrum av Brumunddal.

– Jeg fikk positivt svar av 25 butikkeiere i sentrum, noe vi er fornøyd med, sier Even Engen fra sentrumsforeninga.

Kjøp kortet

på Cirkle K

– At så mange sa ja var i overkant av det vi trodde, men jeg må si at det fremdeles er mulig å bli med på ordningen når som helst, sier Pettersson.

– Selve Stangekortet får man på Cirkle K. Vi valgte bensinstasjonen, fordi her er det lange åpningstider. Stangekortet er gratis å få, men man må minst  fylle på 100 kroner av verdi på det, sier Pettersson.

Har man Stangekortet er det bare å gå i hvilken som helst av de 25 butikk­ene å handle.

– Man kan handle litt her og litt der. Man treng­er ikke bruke hele kortets verdi på ett sted, sier Pettersson.

Identitet

– Vi håper jo at dette blir årets julegave her i Stange. Kjøp et Stangekort og gi det til familie og venner. Det er også en perfekt gave fra bedriftseiere til sine ansatte til jul eller til ulike jubileer, sier Engen.

– Gavekort er en super ting å gi, sier Valle.

At kundene ikke bruker alle pengene av Stangekort­et hos ham, spiller mindre rolle.

– Når vi vet at man blir her i Stangebyen og handler, vinner vi alle på det, sier Valle.

– Kortet skaper en viktig identitet for Stangebyen. Bildet på kortet er fra Stange, og man bruker kortet i butikkene i Stange. Pengene legges igjen lokalt, sier Pettersson.

Stangekortet er gyldig i ett år, og dersom man bruker opp alle pengene må man gå og få seg et nytt. Å fylle opp det gamle med mer penger er ikke mulig.

– Mandag er vi i gang, og da kan folk benytte Stangekortet rundt om i samtlige 25 forretninger, sier Morten Pettersson fornøyd.

 
FØRSTE KUNDE: Nils A. Røhne sikret seg de to første Stangekortene hos Sindre Valle ved Cirkle K Stange. Dit må man for å sikre seg det fysiske gavekortet, og bestemme hvor mye verdi gavekortet skal ha. Kortet kan brukes i alt fra Stangehallen eller frisørsalonger til kafeer og klesbutikker.
SLIK SER DET UT: Det nye gavekortet «Stangekortet» er dekorert med lokalt motiv fra Stangebyen.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no