14. okt
STANGE FRP: Stange FrPs nye styre er fra v.: Jan Cato Emilsen, Thomas Opsahl Svendsen, Truls Gihlemoen, Hege Jensen, Jon A. Berge, Trond Vangen og Jan Olav Nybruket. Foto: Privat
 
Ny leder i Stange FrP

Publisert: 23.nov.2016 13:28
Oppdatert: 23.nov.2016 13:28

STANGE: Etter 13 år som leder i Stange Fremskrittsparti, overlot Trond Vangen lørdag 12. november stafettpinnen til Truls Gihlemoen. Det nye styret består i tillegg av nestleder Thomas Opsahl Svendsen, kasser­er Hege Jensen, sekretær Jan Cato Emilsen og styremedlem Jon Alfred Berge. Trond Vangen er vara til styret, og Jan Olav Nybruket er som gruppeleder i kommunestyret fast medlem i styret. 

Medlem i 20 år

Gihlemoen har vært medlem av Stange FrP i 20 år, og er inne i sin tredje periode som fast medlem i kommunestyret.

– Det er med ydmykhet jeg overtar oppgavene etter en leder som har drevet Stange FrP i 13 år. Tillit, samhold og ro i organisasjonen har preget hans ledelse. Det nye styret vil videreføre dette, sier Gihlemoen i ei pressemelding. 

Styret opplyser at «hovedoppgavene for lokallagsstyret vil være å fortsette og forsterke arbeidet for en enklere hverdag for folk flest».

– Folk er lei av forbud og påbud. Det nye styret i Stange FrP vil jobbe med å la folk i Stange få bestemme mer selv, heter det i pressemeldinga.

Skolestruktur

Årsmøtet understreket at Stange FrP står fast på at dagens skolestruktur må bestå.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no