14. okt
FLØTT HEMATT: Coveret på magasinet som følger med Stangeavisa denne uka.
 
Nytt magasin fra Stangeavisa

Publisert: 22.jun.2016 13:31
Oppdatert: 22.jun.2016 22:30

STANGE: Denne uka følger det et ekstra magasin med Stange­avisa; «Fløtt hematt». Det er Stange­avisa som har produsert bladet, som deles ut til alle husstander i Stange, Hamar, Løten og Ring­saker. Det vil også bli lagt ut noen bunker på typiske utesteder, der folk møtes om sommeren.

Redaktør Lars Kristian Seierstad håper bladet vil treffe målgruppen; utflyttede hedmark­inger i alderen 25 til 45 år, som vurderer å flytte hjem.

– Mange av våre ungdommer flytter vekk fra Hedmarken etter videregående, både på grunn av utdanning og jobb. Men ett­er hvert som årene går, er det mange som får lyst til å flytte «hematt». Ikke minst når ungene begynner å melde sin ankomst. Gjennom magasinet «Fløtt hem­att» håper vi å inspirere mange i denne gruppen til å ta det store skrittet; å flytte tilbake til Stange og nabokommunene våre, sier Seierstad.

Det er ikke tilfeldig at det er akkurat nå i slutten av juni «Fløtt hematt» publiseres.

– Vi vet det er mange utflytt­ede hedmarkinger som kommer hjem på sommerferie til mor og far, bæssmor og bæssfar. Nå sats­er vi på at magasinet ligger godt synlig på stuebordet når de unge kommer hjem, humrer Seierstad, og fortsetter:

– Vi har mye attraktivt å by på i området vårt, både i forhold til et godt arbeidsmarked, lave boligpriser, gode oppvekstforhold for barn og et rikt fritidstilbud. Det er mange gode grunner til å velge å slå seg til nettopp her, sier Seierstad.

Magasinet blir også tilgjengelig på nett som en bladbar digital utgave. Link til den denne utgav­en av «Fløtt hematt» finner du på www.stangeavisa.no.

– Om bladet får en god mottagelse, vil dette trolig bli en årlig utgivelse fra Stangeavisa, avslutt­er Seierstad.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no