14. okt
TRAGISK HENDELSE: En sivil person er død og omkommet, og en polititjenestemann såret, etter en skuddveksling inne i denne blokka i Godtlandvegen i formiddag.
 
En person død etter skuddveksling
OTTESTAD: Politiet bekrefter i en pressemelding nå klokka 15 at en politimann er skutt og skadet i Godtlandveien i Ottestad. Gjerningsmannen er skutt av politiet og døde av skadene.

Publisert: 26.sep.2015 15:21
Oppdatert: 28.sep.2015 21:31

Det var i dag formiddag, lørdag, at den tragiske hendelsen fant sted i en boligblokk i Godtlandvegen i Ottestad.

I en pressemelding fra politiet på Hamar, sendt ut klokka 14.55, opplyser politiet dette:

"I forbindelse med et oppdrag i Godtlandsveien i Ottestad i Stange kommune ble en patrulje fra politiet beskutt av en person på stedet. Politiet var på stedet da det var innkommet opplysninger om at en ruset person befant seg der.

Politipatruljen var utstyrt med ordinært verneutstyr, og var bevæpnet i samsvar med den ordning som foreligger i politiet for tiden.

Ved ankomst på stedet ble det løsnet skudd mot tjenestemennene. Gjerningsmannen ble skutt av politiet og er bekreftet død. Tjenestemannen er truffet av skudd og er påført skader.

Polititjenestemannen er fraktet til Sykehuset Innlandet og er under behandling for skader han ble påført i forbindelse med episoden. Foreløpig er skadeomfanget ikke kjent for Hedmark
politidistrikt, men hans tilstand vurderes som stabil.

Pårørende til gjerningsmannen er i ferd med å bli varslet om det som har skjedd.

Spesialenheten er rutinemessig varslet om hendelsen." 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no