14. okt
SIGVART DAGSLAND: Arkivfoto fra opptreden på Herredsvang i 2012.
 
Sigvart Dagsland alvorlig skadet i bilulykke i Romedal
ROMEDAL: Den folkekjære artisten Sigvart Dagsland og to av bandmedlemmene hans ble alvorlig skadet i en trafikkulykke på riksveg 3 ved Romedal tirsdag kveld.

Publisert: 17.jan.2018 15:52
Oppdatert: 17.jan.2018 15:52

Det er avisen VG som melder dette på nett.

– De var på vei fra konsert på Rena til Oslo. Det er alvorlige skader, men ikke livstruende. De er under utredning nå, mer vet vi ikke foreløpig, sier Jan Sollesnes, Dagslands manager til VG.

Etter det VG kjenner til, skal det være snakk om bruddskader i Sigvart Dagslands tilfelle.

I bilen med Sigvart Dagsland satt også keyboardist Torjus Vierli og lydmannen Helge Leirvik.

– Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløp, men det var veldig glatt på stedet, sa operasjonsleder Sissel Svarstad i Innlandet politidistrikt til VG tirsdag kveld.

Det var ved 21.45-tiden tirsdag kveld at de to bilene frontkolliderte. Det var til sammen fire personer i bilene, tre i en bil – og en i den andre. To personer satt fastklemt etter ulykken, før de senere ble frigjort.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no