14. okt
VELTET: En mann omkom i ettermiddag, da lastebilen han kjørte etter alt å dømme skled baklengs nedover vegen i Tøstilia og veltet utfor en skrent.
 
Sjåføren omkom da lastebilen skled av vegen
VALLSET: Sjåføren omkom, da en lastebil skled av vegen i Tøstilia i Vallset i ettermiddag.

Publisert: 05.mar.2019 18:34
Oppdatert: 06.mar.2019 08:27

Det var like over klokka 14 i ettermiddag at politiet fikk melding om at en lastebil hadde sklidd av vegen i Tøstilia og veltet utfor en skråning. Ambulanser, politi og redningsmannskaper fra både brannvesenet i Stange og Hamar rykket ut til ulykkesstedet. Sjåføren satt fastklemt, og det ble gjort tiltak for å få ham løs. Men livet sto dessverre ikke til å redde. Klokka 14.45 sendte politiet ut melding om at sjåføren var hentet ut, men omkommet på stedet.

Ulykken skjedde på veg oppover i svært bratte Tøstilia. Etter det Stangeavisa erfarer, skal lastebilen ha begynt å skli baklengs på vegen. Spor på stedet, som ulykkesgruppa til Statens vegvesen har sprayet opp med rød spray, viser hvordan hjulene har kommet utfor vegskulderen, slik at lastebilen har veltet sidelengs utfor vegen og ned den bratte skrenten mot husene nedenfor.

Det er ikke autovern på strekket.

Etter det Stangeavisa kunne observere på ulykkesstedet, ser det ikke ut som lastebilen har hatt kjettinger på hjulene da ulykken skjedde.

Ved 18-tida i kveld jobbet fortsatt ulykkesgruppa til Statens vegvesen på stedet for å kartlegge forhold rundt ulykken. Politiet sperrer av vegen. Tre redningsbiler er på plass for etter hvert å fjerne lastebilen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
KARTLEGGER: Ulykkesgruppa til Statens vegvesen er på stedet for å kartlegge ulykka.
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no