16. okt
BJØRN LUNSTØENG.
 
Skryter av Tangen menighetsråd i barnehage-saken
TANGEN: – Tangen menighetsråd bidro til en utrolig profesjonell og ryddig prosess rundt salget av menighetsbarnehagen.

Publisert: 15.mar.2018 15:33
Oppdatert: 16.mar.2018 11:44

Det er Stange kommunes eien­domssjef, Bjørn Lunstøeng, som sier dette i en kommentar til Stangeavisa. Han har det siste året representert Stange kommune, sammen med barne­hageledelsen, i forhandlingene om kommunens overtakelse av Tangen menighetsbarnehage.

Stangeavisa skrev forrige uke om det endelige vedtaket, som innebærer at Stange kommune kjøper menighetsbarnehagen for seks millioner kroner. Menighetsrådet bruker 750.000 av disse pengene til å ruste opp barne­hagen, og setter 250.000 kroner i et fond – til framtidig glede for de to barnehagene i soknet; på Espa og Tangen.

– Det var Tangen menighetsråd som i utgangspunktet tok kontakt med oss i kommunen, med tanke på salg av barne­hagen. Jeg synes de fortjener ros for en svært profesjonell og ryddig prosess rundt salget. Menighetsrådet har vært utrolig behagelige å samarbeide med, og opptatt av barnehagens, innbyggernes og bygdas beste. Resultatet er at vi nå får en framtidig barnehageløsning på Tangen som er svært god for alle parter, mener Bjørn Lunstøeng.

Stange kommune overtar formelt Tangen menighetsbarnehage, med plass til 60 barn, 1. august i år.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no