14. okt
KOM I GANG: Lørdag får du hjelp til å logge deg inn på stangeavisa.no.
 
Sliter du med å bli digital bruker av Stangeavisa? Lørdag får du hjelp!

Publisert: 24.apr.2019 08:50
Oppdatert: 24.apr.2019 08:50

STANGE: Flere av Stange­avisa sine abonnenter har ennå ikke tatt i bruk muligheten til å lese avisa på nett via mobil, PC eller nettbrett. Alle sakene i Stange­avisa legges nemlig fortløpende ut på www.stangeavisa.no gjennom uka. Her finner du også det vi kaller «e-avis». Det er en bladbar digital utgave av Stangeavisa. Denne publiseres natt til hver torsdag.

Ofte er det helt enkle ting, som det å klare å logge seg inn, som folk vegrer seg for og gjør at de ikke tar i bruk Stangeavisa på nettet. Men lørdag formiddag vil du kunne få hjelp til å komme i gang. Magretha Musland Ålhus fra kundesenteret til Hamar Med­ia stiller opp, og vil hjelpe alle som kommer innom i gang som digitale brukere. Så her er det bare å ta med nettbrettet eller mobilen, og møte opp mellom 11 og 14. Og vipps, så får du også muligheten til å lese det Stangeavisa skriver hver eneste dag.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no