15. okt
NETTSJEF I STANGE ENERGI: Harald Husom.
 
Stange Energi tror skadeomfanget blir på mellom 0,5 og 1 million kroner

Publisert: 15.des.2016 12:21
Oppdatert: 15.des.2016 12:21

STANGE: Harald Husom, nettsjef i Stange Energi, tror sluttregn­inga for skadene selskapet har påført teknisk utstyr i Sønderhagen blir på mellom en halv og en hel million kroner.

Stange­avisa omtaler i dagens papiravis arbeidsuhellet selskapet hadde torsdag i en trafoboks i Sønderhagen. Ved et uhell ble det kjørt 600 volt strøm til 58 leiligheter, noe som førte til at mye teknisk utstyr ble ødelagt.

Husom mener Stangeavisa har framstilte saken på en «tabloid» måte gjennom oppslaget på førstesida.

– Det blir feil å si at skadene vil koste «millioner av kroner». Våre anslag foreløpig er at vi må erstatte utstyr for mellom 0,5 og 1 million kroner. Dessuten er det også leiligheter hvor teknisk utstyr ikke ble ødelagt, det er ikke slik at alt gikk i stykker, sier Husom.

Han bekrefter også at Stange Energi har en forsikring, og at det vil bli en dialog mellom Stange Energi og forsikringsselskapet om saken.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no