15. okt
STENGT: Kafedriveren på Tingvold, Stange Restaurant og Cafe AS, er konkurs. I døra er det hengt opp en stengt-plakat.
 
Stange Restaurant og Cafe AS er konkurs
STANGE: Driveren av kafeen på Tingvold gjennom de siste tre og et halvt årene, Stange Restaurant og Cafe AS, er konkurs.

Publisert: 13.mar.2019 09:15
Oppdatert: 14.mar.2019 12:15

I følge Brønnøysund­registrene ble det åpnet konkurs i selskapet i Hedmarken Tingrett mandag denne uka, 11. mars. Cemilie Baran står oppført som eneier av aksjeselskapet.

Advokat Lise Anette Marken Aasterud er oppnevnt som bostyrer i konkursboet. Første skiftesamling i konkursen vil bli holdt 29. april.

I følge regnskapstallene for firmaet har omsetning­en vært økende i period­en de har drevet kafeen. Men det har dessverre også underskuddet vært. I 2016 omsatte selskapet for 2,4 millioner kroner, men fikk 90.000 kroner i underskudd. I 2017 økte omsetningen til 2,7 million­er kroner. Underskuddet dette året ble på 192.000 kroner. Regnskapstallene for 2018 er ennå ikke off­entliggjort.

Tingvold-bygget eies av Stange kommune, og vil slik sett ikke bli berørt av konkursen.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no