16. okt
KJØR FORSIKTIG: En bil havnet på talet i grøfta, etter et sammenstøt med en annen bil på fylkesveg 222 på morgenen i dag.
 
Svært vanskelige kjøreforhold
OTTESTAD: To personer ble sendt til legesjekk i morges, etter et sammenstøt på fylkesveg 222.

Publisert: 16.jan.2018 10:37
Oppdatert: 16.jan.2018 10:37

Det var i svingene mellom Maihaugen og Ottestad kirke at de to bilene støtte sammen like etter klokka seks i morges, front mot front. Ingen personer ble alvorlig skadet, men to personer ble sendt til lege for en nærmere sjekk.

Den ene personbilen som var involvert, havnet på taket på jordet ved siden av vegen. Fylkesveg 222 ble stengt halvannen time på grunn av bilberging på stedet, men vegen åpnet igjen 07.45.

Det er ekstremt krevende kjøreforhold i dag, og bilister oppfordres til å kjøre forsiktig. Underkjølt regn i går førte til isete vegbaner, og kraftig snøfall i går kveld og natt har ført til sporete og glatte veger. Flere steder er det også vanskelig å se hvor vegskulderen går, og lett å komme utfor vegbanen.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no