17. sep
 
Valget i gang, stort medieoppbud da Trygve stemte

Publisert: 09.sep.2019 12:24
Oppdatert: 09.sep.2019 13:37

ILSENG/STANGE: Så er den store dagen her; valgdagen i Stange og resten av Norge. Aldri før har det vært så stor spenning knyttet til et valg i kommunen vår, som nå.

På Ilseng samfunnshus klokka 10 i formiddag, dukket Trygve Magnus Slagsvold Vedum opp for å gjøre sin borgerplikt. Trygve er kanskje den rikspolitikeren i Norge som har fått mest medieoppmerksomhet gjennom denne valgkampen, ikke minst fordi Senterpartiet ser ut til å gjøre et brakvalg på nasjonalt nivå. Derfor var det ikke overraskende at en rekke av de store mediene i Norge, både av fjernsyn og aviser, ville sikre bilde av Trygve som stemmer.

Valglokalene i Stange holder åpent i dag til klokka 20. Og slik situasjonen ligger an nå, ser det ut til at hver eneste stemme vil bli viktig i forhold til å avgjøre hvilken politisk retning Stange skal styre mot de neste fire årene.

Uansett hvor du bor, kan du stemme ved det valglokalet du selv ønsker. Disse er: Ottestadhallen, Tingvold i Stangebyen, Tangen samfunnshus, Ilseng samfunnshus, Solvin skole, Åsbygda skole og Vallset samfunnshus.

STANGEAVISA dekker valget fortløpende i kveld, fram til valgresultatet ligger klart. Følg med!

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no