17. sep
VALGVAKE: Aasa Gjestvang (Sp), Trine LIse Stårvik (Ap) og de fleste andre sentrale politikerne i kommunen er samlet til valgvake på Lindbokafeen i kveld.
 
Valgvaka i gang på Lindbokafeen
STANGE: - Kjempespennende, sier Trine Lise Stårvik. - En dag for tro og tvil, sier Aasa Gjestvang.

Publisert: 09.sep.2019 19:22
Oppdatert: 09.sep.2019 19:22

Aldri før har det vært en så intens og spennende valgkamp i Stange, som i år. Mye står på spill. Blir det 100 år med sammenhengende AP-styre i kommunen, eller overtar SP-fløyen makta i kommunen vår? I kveld får vi kanskje svaret - om en av de to blokkene får rent flertall: Ente Ap, SV, MDG og evnt Rødt - eller Sp, H, FrP, KrF, V og BL med støtte fra PDK og/eller PP. Blir det "dødt løp mellom de to, kan Nærmiljølista Ottestad komme på vippen, om de kommer inn i kommunestyret, og avgjøre hele den politiske situasjonen.

I kveld er alle partiene samlet til valgvake på Lindbokafeen i Stangebyen. Her er det mye nerver ute og går, og det er ikke noen tvil om at mange gleder seg til det hele er avklart.

NRK Innlandet sender direkte fra Lindbokafeen flere ganger i kveld.

Stangeavisa følger valget tett, og kommer til å rapportere fortløpende etter hvert som resultatene kommer inn fra de ulike kretsene.

Trolig vil det endelige valgresultatet fra Stange foreligge litt over klokka 22.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no