15. okt
SLØG, ORDHØLDU STANGESOKNING: Slik ser de nye t-skjortene fra Stangeavisa ut.
 
Vis hå du kjæm i frå hen - Stangeavisa med ny t-skjorte
STANGE: For fem år siden ble VIPS-t-skjortene til Stangeavisa revet vekk. Nå har vi laget oppfølgeren; SOS – sløg, ordhøldu stange­sokning.

Publisert: 18.aug.2015 19:12
Oppdatert: 18.aug.2015 23:19

Det var i 2010 at Stangeavisa lanserte ei t-skjorte med påskriften «VIPS – very important person from Stange». De 300 t-skjortene ble raskt revet vekk. Nå kommer arvtageren: «SOS – sløg, ordhøldu stangesokning (smart og pålitelig person fra Stange).

– Vi har stadig folk innom avisa som etterspør de gamle VIPS-t-skjortene. Derfor fant vi ut at vi skulle lage en ny variant, som også denne gangen får fram at brukeren er fra Stange kommune. Etter litt drodlig rundt lokale ord og uttrykk, kom vi fram til SOS-skjortene, som forhåpentlig blir en ny og humoristisk måte å vise verden «hå du kjæm i frå», sier Lars Kristian Seierstad i Stangeavisa.

T-skjorta er også denne gangen trykket i god kvalitet i et begrenset opplag på 300. Størrelsene er nokså romslige, og går fra small til exstra large. Du kan også velge mellom rød, brun, koksgrå eller blå farge.

– Vi kommer til å selge t-skjortene fra vår stand i Storgata under Stangedagene. Det er bare å komme innom for å ta en titt og slå av en godprat, inviterer Seierstad.

 
Redaksjonen: post@stangeavisa.no
Abonnementsavdelingen:abo@stangeavisa.no
Reklameavdelingen:monica.blystad@hamarmedia.no
Stangeavisa arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Stangeavisa har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Stangeavisa bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no